Rozvíjející se trhy a Evropa pohledem dvou investorských celebrit

Fondy Franklin Templeton Investments patří do nabídky kvalitních podílových fondů, které jsou snadno dostupné českým investorům. Najdeme je i v nabídce společnosti Conseq Investment Management, jejichž služeb také využíváme pro správu portfolií, které jsou individuálně připravena pro každého investora. A právě dva uznávaní investiční experti z těchto dvou firem se sešli ve čtvrtek 16. června v Praze na jednom pódiu. Tématem jejich přednášek byly rozvíjející se trhy a starý kontinent.

Exkluzivním hostem semináře byl předseda představenstva Templeton Emerging Markets Group, uznávaný investor Mark Mobius. Druhým významným řečníkem byl Jan Vedral, hlavní investiční manažer Conseq Investment Management.

bbd91d6b-5674-4009-bb31-c61e866ba8f2

Bylo úžasné mít možnost setkat se s panem Mobiusem osobně a mít tak možnost s ním prohodit aspoň pár vět v jeho neuvěřitelně nabitém programu. Jen pro vaši představu, pan Mobius strávil v minulém roce 254 dní na pracovních cestách okolo světa a to v tomto roce oslaví těžko uvěřitelných 80 let.

365e91ff-74d2-4bd3-a6f9-f0d95b3a8295

Celý rozhovor s předsedou Templeton Emerging Markets Group Markem Mobiusem a šéfredaktorem Roklen 24 Josefem Němcem si můžete přečíst ZDE a video zhlédnout ZDE.

Zdroj: investiční web, echo24.cz, Just Invest